seksi hrvatice hrvatske jebacice
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama

четвртак, 28. април 2011.

Veliki Brat: Marijana i Nemeš se posvađali zbog seksa

U Big Brother kući zanimljivije je nego predhodnih sezona. Pre svega je za to zaslužna seksi mama (što bi ameri rekli MILF) Marijana koja se uprkos tome što je udata žena prepustila seksualnim avanturama sa mladim Beograđaninom, Nemešom. Neko bi rekao da je za majku i ženu koju kod kuće čeka muž seks sa nepoznatim muškarcem u direktnom prenosu koji pored njenog muža i porodice posmatraju još i milioni drugih ljudi previše, ali napaljenoj hrvatici to ni blizu nije zadovoljilo seksualne apetite.

Seksi hrvatica sada bi htela da pred kamerama proba seks u troje


Iako ima grižu savesti zbog svoje ćerke, to ne smeta mladoj mami da predloži trojku Bojani i Nemešu. Sinoć na žurci, Marijana je pitala Nemeša da li bi mu smetalo da krene u malo lezbo akcije i poljubi se sa nekom devojkom u kući Velikog Brata, misleći na Bojanu koja je bila tu. Nemeš je rekao da mu ni najmanje ne smeta, a Marijana je pozvala Bojanu da se "druže" njih troje. Bojana se smejala, ali je ljubazno i kroz šalu rekla da još nije toliko pukla i da nije "u tom fazonu". Marijana je prokomentarisala da ima još vremena i da ako se predomisli, slobodno neka se javi.

Na sinoćnoj žurci neki su popili više, a neki manje. Nemeš i Marijana su plesali, on joj je pevao i sve je izgledalo idilično. Međutim, onda je Nemeš je legao preko nje, šaputali su kratko, i onda je Marijana sa sebe ljutito odgurnula Nemeša. Izgledalo je kao da joj je rekao nešto što joj se nije dopalo. A on ju je u stvari pitao da li hoće da se uda za njega. Nemeš je ustao, i krenuo ljutito da udara zid, neprestano, govorivši “Jeb.. ti pijana posla i džin”. Nemeš je nastavio da divlja i u tuš kabini, rušeći sve što mu se našlo pod rukom.

Tako tenzija izmedju ljubavnika Nemeša i preljubnice Marijane postaje sve veća, kao i atmosfera u kući. Njihova ljubav se sada nalazi na udaru, što savesti ali i problema koje Marijana već unapred naslućuje da će ih čekati. A kako je to zapravo izgledalo...
„Onog momenta kada sam te video u kostimu „abba“,odlučio sam da ćeš mi biti žena“.Ovako je Nemeš juče govorio Marijani, ne očekujući da će se njihova veza naći na udaru već par sati kasnije.
Nemešove namere su jasne, ali Marijana polako otvara oči. Juče se par puta povela priča o njima dvoma, i ona je iskoristila svaku priliku da mladjanom Nemešu da do znanja da oni nisu jedno za drugo. Prvo mu je rekla da „ne želi da stoji izmedju njega i njegovih roditelja“,kao da zna da njegovi roditelji neće podržati vezu njih dvoje.
Potom je pričala da ona nije sama, već je sa „malom“, misleći na svoju ćerku, koju ona, po izlasku iz kuće ,planira uzeti sa sobom. Očigledno da na Marijanino mišljenje ipak uticao zadatak sa bebama, gde se Nemeš pokazao kao loš „tata“.
Nemešu je u toku dana pokušavao sve vreme i na sve načine da se približi Marijani, pa ju je na kraju pitao „Šta ti misliš, da sam glup, neiskusan ili šta“? Marijana je rekla “Neiskusan“.
Kada na sve to dodamo da je Marijana juče dobila napad savesti i da je priznala da je svesna kako je sprečila sretno odrastanje svoje ćerke zbog svoje avanture u kući, jasno je zašto je odbila prosidbu.
Posle žurke Nemeš je ipak opet pokušao da joj se približi. Legao je na nju, medjutim Marijana ga je grubo odgurnula, stavivši mu do znanja da zaista ne želi da bude gdja Nemešević. Nemeš je dobio napad besa i tada je zapravo i krenuo haos po kući.

Ostaje da vidimo koliko ćemo dugo čekati na lezbejski seks u Big Brother-u.

Нема коментара:

Постави коментар