seksi hrvatice hrvatske jebacice
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama

четвртак, 15. новембар 2012.

Seksi Hrvatice i srpski biznismeni

Seksipilna hrvatska pevačica Severina, koja je na ovim prostorima, a slobodno se može reći i globalno, zadala domaći zadatak i postavila standarde kako seksi privatni snimak treba da izgleda čini se postavlja i neke nove standarde. Severinin kućni video (ako se može reći kućni jer je snimak seksa nastao na jahti) na mnogim listama ubraja se u TOP 5 privatnih snimaka seksa slavnih osoba u celom svetu, a u njemu ako se izuzme da je predstavnik jačeg pola podbacio imamo sve što dobro jebanje treba da sadrži, pa čak i svršavanje po licu.

seksi hrvatska pevačica na snimku pokazuje da je vrhunska jebačica
gola severina pokazuje jebačko umeće, a stiže i da mahne publici












Na polju privatnih snimaka seksa, po mom mišljenju nijedna pevčica, voditeljka, starleta ili glumica sa ovih prostora neće moći da parira najpoznatijoj hrvatskoj jebačici Severini, ali popularna Seve i dalje gura napred i postavlja nove standarde, a čini se da je jedan od njih uparivanje seksi hrvatica sa srpskim biznismenima.

Severina i Milan

Severina je od glavne jebačice na EX YU prostorima uspešno prešla tranziciju u posvećenu majku našavši pouzdanog partnera za stvaranje porodice u srpskom "Kralju bakra" kako nazivju oca njenog deteta. Nažalost porodična idila trajala je kratno, ali Severina sigurno ne mora da se brine jer će ona i dete verovatno biti obezbeđeni bogatom alimentacijom. Ovaj tren ispratila je još jedna seksi Hrvatica kojoj je izgled glavni adut  u karijeri.

Severina u haljini kojia ističe njene lepe grudi sa Milanom izlazi iz auta


Nikolina Pišek i Vidoje

Seksipilna hrvatska voditeljka bujnih silikonskih grudi, Nikolina Pišek krenula je Sverininim stopama i sreću našla pored ne preterano atraktivnog, ali verovatno takođe dobro materijalno obezbeđenog srpskog biznismena.
Seksi hrvatica u strasnom zagrljaju sa srpskim biznismenom Vidojem
Čini se da mlada hrvatska voditeljka uči od starijih i pomno prati Severinine poslovne i ljubavne poteze koji su, čini se, oproban put do uspeha. Nadamo se samo da će Nikolina i onaj prvi korak koji je preskočila da odradi u velikom stilu i pokaže nam kakva je jebačica, a željno iščekujemo i sledeću seksi hrvaticu koja će krenuti stazom koju su utabale Seve i Nikolina.




upoznaj devojke raspolozene za seks
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama

Нема коментара:

Постави коментар